8story – Prilog: Život tokom i posle kancera

Entuzijasti prondino 8storyađu entuzijaste. Tako 2 sjajna mlada momka Dino Demirovic i Boris (Chuck Boris) sa puno žara snimaju njima zanimljive priče. Pri;e sa margine. Njih dvojica čine “8story – Svet kroz naše oči”.
Kroz njihove oči, pričaju o svom iskustvu raka – MladiCe : Milkica Dimitrijević i Miloš Radulović.
Neko je jednom rekao: “Moja životna filozofija je – ništa reda radi, sve s osećajem, fino i sa stilom. Ako mene netko kamenom, ja njega neću kamenčinom, ne zato što sam savršena i zato što sam svetica nego zato što ta kamenčina će imati moj potpis a ja ne želim svoje ime na kamenčini jer postoji bolji način od toga. Nedavno sam radila intervju s jednom divnom mladom autoricom romana i njena pohvala na moja pitanja na kraju dana je mene tako razveselila, inspirirala i motivirala više nego da mi je netko dao novac. I to je ono što je važno. Važna je motivacija koja pokreće, važno je da nađete motivaciju. Što vas pokreće? Mene ljubav prema onome što radim – ne nužno samo u poslu, nego u svemu što radim, živim i dišem. Naravno da mi život nije bajka nego je zapravo daleko od ružičaste bajke. Ali ako nema boje u našem životu, zašto očekujemo da nam neko drugi doda boju, tj. to što nam nedostaje što god da to je, umesto da sami umešamo “boje” koje želimo, umesto da se sami motivišemo više kada nas drugi ne motivišu, sami da se pohvalimo kada pohvale nema i to ne zato što je ne zaslužujemo nego zato što je vreme kada je “modernije” pljuvati nego hvaliti.”
Poslušajte njihove poruke. Značajne su i onima koji se leče, a i onima koji su zdravi. Slavite život i uživajte u životu.
8story (Prilog: Život tokom i posle kancera):

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

MladiCe PričaliCe
1
Potrebna ti je pomoć?
Zdravo!
Kako možemo da ti pomognemo?
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien