Čapalinke na IORS

Juče smo upoznali i posetili drugare koji se sada leče na dečjem odeljenju na Institutu za onkologiju i radiologiju. Pekli smo palačinke (slane i slatke, male i velike, sa prelivom i bez), poneli vitaminske sokiće i podelili ih sa našim saborcima, njihovim majkama i nastavnicima. Naravno, svi su jeli slatke palačinke sa kremom i plazmom, a džem bez šećera niko nije ni pogledao. Šalili smo se i potrudili da prenesemo dobru energiju, kao i da pružimo moralnu podršku. Tako smo im objasnili i ko je Spajdermen među nama, ko voli (mnogo) da jede, a čija krštenica je starija od Biblije. ..

I  mali i veliki dečaci i devojčice su nas  oduševili pozitivnim razmišljanjem i  stavovima. Pružili su nam divno popodne, a  zadovoljstvo je bilo obostrano.


“Danas smo otišli na druženje i ćaskanje sa decom i mamama na odeljenju dečje onkologije Instituta za onkologiju i radilogiju Srbije. Ćaskanje smo zamislili uz “sertifikovane” palačinke. Obučeni smo da to možemo da radimo. Bilo je vrlo prijatno i veselo. Detaljnije ovih dana na našem sajtu www.mladice.org.”

From Mladice ćaskaju uz čapalinke na IORS, posted by MladiCe on 3/13/2014 (30 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

MladiCe PričaliCe
1
Potrebna ti je pomoć?
Zdravo!
Kako možemo da ti pomognemo?
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien