Druženje na IORS-u

Pošto nam je dugačko u naslovu da pišemo Institut za onkologiju i radiologiju Srbije, eto i da vas, naše čitaoce naučimo šta je skraćenica IORS.10014578_971715682845389_1352240286737321545_n

Danas smo se družili sa decom, mamama i tatama. I naše nove MladiCe su se pokazale na visini zadatka, svojom spontanošću, iskrenošću i pričom kako su se oni osećali tokom lečenja. Roditelji su upijali svaku reč. Sa malom decom smo se igrali, sa tinejdžerima razgovarali. I oni su imali puno pitanja o samim terapijama, i kako, šta, koliko traje. I te glupe mučnine, kako se izboriti sa tim. Kao i svaki put kada posetimo odeljenje, osećamo se zadovoljno i odemo sa osećajem da smo pomogli, da smo nekoga razveselili, nekoga utešili, da smo ulili nadu.

Ono čega se sećamo i ono što se nama dešavalo je naše iskustvo. Sada se dešava nekom drugom. Puno znači kada tokom lečenja vidite i upoznate nekog ko je sve to prebrodio. Nama je značilo, znamo da znači i njima. MladiCe koje su se danas družile na odeljenju su Ana Ilić, Tina Marković, Milica Šimonović i Dušan Crnokrak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

MladiCe PričaliCe
1
Potrebna ti je pomoć?
Zdravo!
Kako možemo da ti pomognemo?
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien