Dao sam sebe deo da bih sačuvao život ceo II. (gosti Maja Volk i Željka Kecman)

VII emisija
Subota 10.11.2012 . Opet smo se okupili u našem ,,studiju,,.
Nismo bili svi u emisiji jer su neki bili sprečeni da dođu zbog nekih svojih problem ali mi ostali smo bili tu da uveseljavamo vas i nas … 😛
Sa vama su bili Miloš, Dušan, Petar- tu sam nam se priključili i novi članovi: Slađana i Ivana. Pošto smo prošli put trebali da pričamo o temi „Dao sam deo sebe da bih sačuvao život ceo“ a nismo , jer nismo bili spremno… XD Tako da smo ovu VII emisiju ispravili ,,grešku,, I pričali smo o toj temi. Kao I svaki put potrudili smo se da dovedemo goste da I sa njima popričamo malo I sa njima.
Naši gosti su bili Maja Volk – voditeljka I muzičarka koja mnogo lepo peva I Željka Kecman – priholog u udruženju I roditeljskoj kući Zvončica. Ali pošto su man neki gosti VIP moraju malo da kasne.
Kada je mala došla morali smo da je prekinemo I da ,,završimo,, započeto pitanje, ali Maja se sama umešala I sama se javila pre nego što smo je predstavili .
Sa Majom smo pričali o hrani po bolnicama, medicinskom osoblju, lečenju u Srbiji, o zdravoj ishrani… Maja je sa nama podelila kako je bilo kako se ona lečila I šta je radila tokom lečenja. Pogotovo kako je stavila sliku (u bolnici) havaja I golih crnaca, tako je oraspolozila ostale pacijentnjinje koje su se sa njom lečile.
Kao I prošli put , naši prilatelji Ana I Miloš su nam doneli picu I nekoliko ham&chiz- burgera iz meka. U emisiji su Željka i Maja razmenile iskustva .
E da ne zaboravim da nas je mala pozvala na njenu prestavu 25.11 kao goste a mene jelpozvala da sviram sa njom u bendu jer joj fali jedan vrstan harmonikaš.  😀
Saznali smo za neku dobru i zdravu ishranu od Maje i za koju nisu baš svi u potpunosti složeni jer je ona za hranu biljnog porekla a mnogi su za neko , fino , sošno meso … XD
Emisija je prošla nikad bolje i veselije. I od sledeće emisije krećeno po grupama da radimo .
Nadamo se da će te uživati kao i do sada .  ^_^

Petar

Radio Mladice VII emisija by Radio Mladice on Mixcloud

[nggallery id=9]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

MladiCe PričaliCe
1
Potrebna ti je pomoć?
Zdravo!
Kako možemo da ti pomognemo?
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien