KNJIGE, PRIČE, REČI I PESME koje nas inspirišu…

6.10.2012. druga emisija Naša ekipa MladiCe danas je, pre snimanja emisije u 16:30 posetila dečje odeljenje na Institutu za onkologiju i radiologiju u cilju promovisanja našeg novog projekta Radio MladiCe. Na odeljenju smo upoznali 13-mesečnu Lanu koja se trenutno leči. Pored nje, zatekli smo jos dva dečaka. Njima i njihovim roditeljima, kao i medicinskom osoblju smo podelili bedževe Radija MladiCe. Takođe smo zalepili i naš poster. Zatim smo posetili Tiršovu kliniku, sa istim ciljem.
Sestre su nam velikodušno izašle u susret i dozvolile nam da zalepimo naš poster i porazgovaramo sa roditeljima dece koja se leče. Kroz nekoliko nedelja ćemo ponovo posetiti ova odeljenja, a planiramo takođe i da posetimo mališane koji se trenutno leče na Institutu za majku i dete na Novom Beogradu.
Teme ove subote, o kojima se pričalo i slušalo su: 1. KNJIGE, PRIČE, REČI I PESME koje nas inspirišu… 2. da li i koliko brzo živimo i da li smo dovoljno svesni lepih stavi oko nas.
Gost iznenađenja je bio jedini, neponovljivi Prljavi Inspektor Blaža!!! Emisija je trajala 2 sata, jer u lepom društvu vreme brzo proleti. Naše Mladice će svoje utiske ostaviti na njihovoj stranici https://www.facebook.com/pages/MladiCe/267899779996965

[nggallery id=5]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

MladiCe PričaliCe
1
Potrebna ti je pomoć?
Zdravo!
Kako možemo da ti pomognemo?
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien