Izložba “Magičnih uglova” u Knez Mihailovoj

pozivnicaIzložba umetničkih fotografija „Magični ugao“, koju organizujemo sa udruženjem „Čika Boca“ u saradnji sa kompanijom Vip mobile, svečano će biti otvorena u subotu, 18. oktobra od 11:45 časova, u ulici Knez Mihailovoj na platou ispred broja 10. Izložba je nastala iz naše ideje da sa svojim drugarima, koji se trenutno leče od maligniteta u Srbiji, podelimo atmosferu intimnih kutaka koji su nas osnaživali tokom borbe sa ovom bolešću.

Izložba je otvorena do 8. novembra 2014. Nakon izložbe će uslediti aukcija umetničkih fotografija za prikupljanje sredstava za naš dalji rad. Tokom izložbe i aukcije biće odabrani najlepši radovi koji će ukrasiti „uglove“ bolnica u kojima se leče deca sa malignitetom. Poklonićemo ove tri umetničke fotografije Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj, Institutu za majku i dete „Vukan Čupić” i Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije.

Pozivamo sve zainteresovane da posete izložbe i prepoznaju i svoje magične uglove gde sve što je teško postaje lakše. Veliku zahvalnost za izvedbu izložbe dugujemo umetničkom fotografu Jeleni Ćalasan, kompaniji Vip mobile, Beogradskoj tvrđavi, Dunav osiguranju, kao i Opštini Stari Grad i svim dragim prijateljima koji su nam pomogli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien