MLADICE PADOBRANCI!

 

MLADICE PADOBRANCI

TANDEM SKOKOVI IZ AVIONA u organizaciji udruženja roditelja i prijatelja dece lečene od maligniteta “Čika Boca” i Padobranskog kluba “Fenix” Beograd i njihovih prijatelja. Divan dan, ma predivan dan.

UTISCI posle nezaboravnog dana:Padobranski klub Feniks

Ivana: “Skočiti sa 3 000m, 200km/h … da li? E pa mi jesmo! I to bez trunke straha i nedoumica. Čvrsto rešeni, otišli smo u LISIČIJI JARAK, i jedan po jedan iskakali iz aviona! Svi smo oduševljeni! Ja lično sam bogatija za iskustvo više, doživela najjače osećaje u momentu iskakanja i momentu puštanja padobranom! Obožavam visinu, nebo i oblake i posle ovoga postajem definitivno zavisnik adrenalina! Padobranstvo, nešto što u životu treba probati!!!!”

Milica: “Savršenstvo jedno! Osećaj je neopisiv, morate probati da biste znali o čemu pričamo. Neverovatno je. Navala adrenalina, osećaj slobode, rasterećenja… Najbolje iskustvo ikada, ubedljivo. Tih par minuta nebo, zemlja, sve, ceo svet je tvoj. Zaboravljaš sve ostalo i uživaš. Rekli su nam da nismo normalni. I nismo, ali ipak, mi možemo sve!”

Dušan: “OSTAO SAM BEZ TEKSTA,KOLIKO JE SUPER BILO :DDDDDD”

Martina: “Kako kaže instruktor padobranstva: “Mnogi ljudi žive ne znajući da su odavno u sebi mrtvi”.Ovakav jedan doživljaj čini da se osećate živim više nego ikad, jačim nego ikad. Svi smo bogatiji za iskustvo više i svi smo pobedili sebe još jednom!Sve gluposti, sitnice o kojima brinemo, gore prestaju i kada sletite lakši ste za 3000 briga.”

Miloš: “SKOČIO SAM I OSTAO ŽIV!! 3000m visine i nesto više od 200 km/h.. nezaboravan doživljaj!.. ŠTA BI DAO DA TO PONOVIM!.. PRESREĆAN SAM.. !!”

Dino: “Skok iz aviona 3km i 200kmh uhhhhhh, nema boljeg osećaja.”

Warning: A size mismatch error occurred while trying to fetch the photos (the album reported 142 entries, but only 100 were returned).

“TANDEM SKOKOVI IZ AVIONA u organizaciji udruženja roditelja i prijatelja dece lečene od maligniteta “Čika Boca” i Padobranskog kluba “Fenix” Beograd i njihovih prijatelja. Divan dan, ma predivan dan. LJUDIIII OVO JE GENIJALNO.HVALA DzIMIJU I MILANU, BORISU MRAVU, ma svima iz Lisicijeg jarka”

From MLADICE PADOBRANCI SKAKALI IZ AVIONA, posted by MladiCe on 7/06/2013 (Showing 100 of 142 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

MladiCe PričaliCe
1
Potrebna ti je pomoć?
Zdravo!
Kako možemo da ti pomognemo?
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien