MladiCe pomogle Vipu da obeleži Dan planete

SadimoMladiCe su Dan planete Zemlje 22. 04. 2014. obeležile sađenjem novih biljaka u Arboretumu Šumarskog fakulteta u Beogradu koje je organizovao Vip, zajedno sa zaposlenima u Vipu, predstavnicima Šumarskog fakulteta i aktivistima Centra za unapređenje životne sredine. Ova akcija je deo kampanje UN “Zeleni gradovi” i Vipove ekomotivacije.

Akcija sađenja novih biljaka u Arboretumu Šumarskog fakulteta deo je  globalne kampanje „Zeleni gradovi“ i  jedinstveni međunarodni slogan obeležavanja Dana planete Zemlje. – See more at: http://www.personalmag.rs/mobile/operateri/vip-donirao-sadnice-studentima/#sthash.X0Za7BQu.dpuf

Tom prilikom smo posadili veroniku, majčinu dušicu i još neko cveće egzotičnih naziva koje nismo naučili, ali smo odlučili da prebacimo studio u šumu.

Od MladiCa akciji su prisustvovali Davor, Nikola, Miloš i Milkica, sa Vladom iz Čika Boce i Urošem, koji se pokajao što je došao jer je alergičan na prirodu. Iz ove akcije smo naučili da uvek možemo da računamo na Davora kao majstora koji barata ašovom, na Miloša koji ubacuje neraspakovane sadnice, na Nikolu koji, za razliku od Miloša, ubacuje samo sadnice u predviđena mesta, a mi ostali pružamo im moralnu podršku, slikamo se i smeškamo.

Zhavaljujemo se Vipu koji nas je pozvao da učestvujemo u ovoj akciji.

Posebno se zahvaljujemo našem drugu Dinu, koji se uspavao.


“MladiCe su Dan planete Zemlje 22. 04. 2014. obeležile sađenjem novih biljaka u Arboretumu Šumarskog fakulteta u Beogradu koje je organizovao Vip, zajedno sa zaposlenima u Vipu, predstavnicima Šumarskog fakulteta i aktivistima Centra za unapređenje životne sredine. Više pročitajte na www.mladice.org/mladice-pomogle-vipu-da-obelezi-dan-planete/.”

From Dan planete Zemlje, posted by MladiCe on 4/24/2014 (8 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

MladiCe PričaliCe
1
Potrebna ti je pomoć?
Zdravo!
Kako možemo da ti pomognemo?
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien