MladiCe sade mladice!

“Jedna kineska poslovica glasi: Najbolje vreme za sadnju drveća bilo je pre dvadeset godina. Drugo najbolje vreme je danas. I evo nas danas u parku Milutina Milankovića, kako bi u martu mesecu, mesecu borbe protiv raka, posadili drvored sibirskog bresta i japansku trešnju.
Pored kiseonika kojim će ovo drveće oplemeniti prostor za svakoga, drvored Mladice biće vidljiv deci i mladima sa obližnjih terasa onkoloških odeljenja na kojima se leče MladiCe. Na ovaj način uspostavljen je materijalni trag vršnjačke podrške, koji je naša misija. Drvored MladiCe posebno je posvećen svim bivšim, sadašnjim i budućim MladiCama i onima koje nećemo nikad zaboraviti.
Takođe, ovom akcijom želimo da podignemo svest javnosti o malignitetu kod dece i mladih i aktivno tražimo svoje pravo da živimo u zdravijem svetu koji poštuje prirodu i ima više zelenila, svetu u kojem mislimo i oslanjamo se jedni na druge, razumemo se bolje i delimo svoja iskustva, posebno borbe sa malignitetom jer “Ako možemo mi-možeš i ti!”.
Ovu akciju organizuju udruženje Čika Boca i neformalna grupa MladiCe, uz pomoć JKP Zelenilo Beograd koje je obezbedilo kompletnu logistiku, GreenDay koji nam je poklonio kvalitetne sadnice i VIP mobile.”

From MLADICE SADE MLADICE, posted by MladiCe on 3/28/2014 (56 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

MladiCe PričaliCe
1
Potrebna ti je pomoć?
Zdravo!
Kako možemo da ti pomognemo?
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien