Novi Sad i šta smo tamo radili………

Novi Sad 16. 1. 2013.

Okupili smo se oko 10 ujutru ispred železničke, nagurali se svi u mini bus i krenuli put Novog Sada. Ne znam ni kako da opišem šta smo sve doživeli na ovom jednodnevnom putovanju.

Od samog početka smo pevali i zezali se. Čim smo pustili radio, prva pesma je bila „Ćelav sam, pa šta?“ Do Novog Sada smo se ludirali. Mislim da smo se onom vozaču smučili koliko smo se smejali. Kada smo stigli u Novi Sad, otišli smo u šetnju gradom. Ali je nas nekoliko moralo hitno u wc, pa smo svratili u neki restoran „Fontana“ i usput smo se slikali u ogledalu u toaletu. I onda smo šetali i tamo takođe delili flajere.

Šetali smo po nekom trgu, i posetili javni toalet… Hahaha. I hteli smo da uđemo u katoličku crkvu, ali nismo znali kako da otvorimo vrata pa od toga nije bilo ništa. Onda smo malo jurili golubove, i posetili Dunavski park. I ja sam snimala sve video kamerom, a ostali su se bunili. Kao ne vole kamere… Posle smo otišli na Petrovaradinsku tvrđavu, i šetali smo okolo. I na svakom ćošku smo naletali na zaljubljene parove, iako je temperatura bila u minusu. Petra smo skidali sa ivice tvrđave, pošto je imao zanimljive ideje. Pošto smo se smrzli, svi smo otišli u restoran da se ugrejemo kafom, čajem, toplom čokoladom… Neko vreme smo tu sedeli, zezali se, a onda smo se svi slikali ispred velikog sata. Ušli smo zatim u mini bus i uputili se ka studiju da bi snimili spot. Tamo nas je sačekala klopa na koju smo navalili kao da nas uopšte ne hrane. Mmmm, čak smo imali i čiz kejk. Njamiii. Dok smo mi jeli, oko nas su postavljani reflektori, kamere… Kada smo konačno završili sa klopom, ženski deo MladiCa je počeo sa šminkanjem. Sve smo se u isto vreme poređale oko klupe i istresle šminku.

Ne znam što je drugima to toliko bilo zabavno, pošto su nas fotkali, snimali, smejali se. Kada su sve pripreme bile gotove, podelili smo se u dve grupe i počeli sa snimanjem. Neću sve da vam otkrijem, jer to ne bi bilo profesionalno. Moraćete da odgledate spot kad bude gotov. Ali, uglavnom je bilo baš kul. Sa sve onim „Svetla, kamera, akcija“. Osećala sam se kao prava zvezda. Snimanje je baš bilo zabavno. Posle toga, krenuli smo kući. Raspoloženje nam je bilo na najvišem nivou. Svi smo bili u nekom svom svetu, svako je pevao drugačiji žanr muzike. Petar i Miloš su se bavili hevi metalom,i baš u trenutku kada su tako divno „pevali“, Nikola ih je, sav ozbiljan pogledao i upitao: „Momci, jel’ ste vi špricani za ovu godinu?“ To je scena koju neću tako brzo zaboraviti, hahaha. Davor, Dino i Nikola su se bavili narodnjacima, ostali su bili sa slušalicama u ušima. A Milkica i ja smo nekako bile publika. Do Beograda nismo prestali da se smejemo. Ceo ovaj vikend je bio sjajan i nezaboravan. Mi, MladiCe, otišli smo korak napred ka vrhu.


“Iskoristili smo da obiđemo lepi Novi Sad, pre odlaska na snimanje promotivnog materijala. Nismo odoleli a da ne okačimo slike lepog Novog Sada.”

From Novi Sad, posted by MladiCe on 2/16/2013 (93 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

MladiCe PričaliCe
1
Potrebna ti je pomoć?
Zdravo!
Kako možemo da ti pomognemo?
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien