Poseta i druženje na IORS

iorsU četvrtak 26. juna smo bili na Institutu za onkologiju i radiologiju i družili sa mlađim i nešto starijim društvom.

Svaku posetu i druženje na nekom onkološkom odeljenju ozbiljno shvatamo. Uvek detaljno isplaniramo šta ćemo da radimo, koje ćemo igre da igramo, šta ćemo da ponesemo. Trudimo se da pronađemo i u naše planove ubacimo samo najzanimljivije igre. Naravno, nikad ne ispoštujemo plan jer na odeljenjima sa drugarima pronađemo još zanimljivije stvari i aktivnosti od onih koje smo spremili.

Tako je bilo i ovaj put. Hteli smo da igramo Mafiju, Ko sam ja i još svašta nešto, ali to ostavljamo za neko drugo igranje. Pažnju nam je odvukao gusar koji iskače iz bureta, kao i plastelin. Igrali smo i Čoveče ne ljuti se i gledali fudbal i navijali za Portugal i Argentinu jer su našim drugarima omiljeni fudbaleri Ronaldo i Mesi.

Sa mamama smo samo razgovarali ovaj put, ali odlučili smo da idući put njima ponesemo plastelin ili bojanke da malo podetinje. Na tu ideju su došle mladiCe seniori jer su tokom ove posete shvatile da imaju više godina nego što osećaju i da se dobro osećaju jer neguju dete u sebi.

Hvala drugarima, drugaricama, roditeljima na divnom druženju! Hvala vam što ste nam preneli pozitvnu energiju! Nadamo se da je zadovoljstvo bilo obostrano i da smo uspeli da vas ohrabrimo!


“Danas smo se družili sa drugarima i njihovim roditeljima na IORS (Institut za onkologiju i radiologiju). Pripremili smo nekoliko igrica, ali ništa od toga nismo igrali jer nam je bio zanimljiviji gusar koji iskače iz bureta, plastelin, Čoveče ne ljuti se, pa čak i fudbal. Odlučili smo da te igre iskoristimo na idućem druženju, a plastelin da donesemo roditeljima da se igraju i tako sebi olakšamo pripreme za posetu.

Drugari, hvala vam na divnom druženju i napunjenim baterijama! Cilj nam je bio da se družimo, zabavimo, a i da vas ohrabrimo. Nadamo se da smo uspeli u tome.”

From Druženje na IORS, posted by MladiCe on 6/26/2014 (15 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

MladiCe PričaliCe
1
Potrebna ti je pomoć?
Zdravo!
Kako možemo da ti pomognemo?
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien