Prednovogodišnje umetničko igranje u Roditeljskoj kući

f2Treću, 2015. godinu našeg aktivizma zaokružili smo na najlepši način – druženjem sa mlađanim Mladicama iz Roditeljske kuće u Zvončici na Institutu za majku i dete.

Svako od nas krije kreativan potencijal u sebi, samo ga treba pustiti da ispliva. Tako smo sa drugarima pustili mašti na volju, pravili drveće otisaka i “ulepšavali” hirurške maske. Igrali smo se bojama, šljokicama, špatulama, vatom, tkaninom i ukrašavali maske. Onako jednobojne, bez šara su mnogo dosadne i ružne. Nismo kitili jelku, ali smo “okitili” drveće otiscima prstiju. Uramili smo tako okićeno drveće i napravili divne dekorativne detalje, a i još jednu uspomenu na druženje krajem 2015. Naravno, neko budi kreativnost na drugačiji način. Tako su dva dečaka, jedan veliki i jedan mali, svoju kreativnost su ispoljili igranjem video igara.

Vreme nam je proletelo, kao i uvek, i jedva čekamo naredno druženje.

Hvala Zvončicama što su nas primile i za sve lepo što čine za porodice koje su u roditeljskoj kući.

Nešto više slika sa posete možete videti ovde. 🙂

“Skoro pa celodnevno druženje Mladica i planiranje. I novi energizeri u pauzi su izazvali puno smeha i čudnih pogleda sa komšijskih prozora i terasa. Draga naša nova Mladica Ana Kusić dobro nam došla. Usput iznenađenje za prisutne Mladice i Draganu, rođene u decembru sa torticama, svećicama, balonima….Divan dan.
A posle podne smo posetili Roditeljsku kuću u Zvončici na Institutu za majku i dete, i proveli vreme (koje je proletelo) sa našim novim malim drugarima. Lepo smo se igrali i uživali zajedno. Mamama smo dali veliku injekciju velike nade i vere. Želimo vam bolju i uspešniju sledeću godinu. Hvala Zvončicama što su nas primile i za sve lepo šta čine za porodice koje su u roditeljskoj kući.
— with Milica Stankovic, Dusan Crnokrak, Milos Radule Radulovic, Milica Šimonović, Katarina Gacevic, Dragana Radulovic, Maja Jakovljevic, Ana Kusić and Вања Вујић.”

From Mladice pred kraj 2015. godine, posted by MladiCe on 12/26/2015 (34 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

MladiCe PričaliCe
1
Potrebna ti je pomoć?
Zdravo!
Kako možemo da ti pomognemo?
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien