Trening volontera-ortaka i pripreme za IV kamp Mi Možemo Sve 2016

Upoznmms-ortaci-768x768ajte tim volontera-ortaka kampa MMS 2016.

Svi su veoma aktivni članovi Mladica,  grupe mladih lečenih od raka u detinjstvu. Većina ima kampersko iskustvo. Kako su svi deo tima vršnjačkih edukatora na projektima i programima u kojima učestvuju tokom cele godine, ovaj izazov je za njih i veliki ali i veliko zadovoljstvo.

Spremanje za kamp je posebna priča. Čika Boca je dva puta organizovala obuku za nas, kako bi bili spremni na sve izazove koji nas mogu očekivati tokom trajanja kampa. Upoznati smo sa lokacijom kampa. Lokacija nas je ostavila bez daha. Zlatarsko jezero na dlanu. Hm,hm.

Prvi put volonteri-ortaci na kampu Čika Boce imaju fulltime volonterske obaveze. Sem onog donesi, odnesi, naše obaveze su i animiranje malaca i srednjih grupa. Videćemo da li je ono što smo im psremili dovoljno zanimljivo. Sve u svemu očekujemo jak tempo, al ne sumnjamo da ćemo se pokazati vredni poverenja, ali isto tako da ćemo i uživati na kamp MMS, i biti bogatiji za još jedno iskustvo.

Volontersku ekipu ORTAKINJA čine devojke: Maja Jakovljević, Milica Stanković, Milkica Dimitrijević, Milica Šimonović i Sara Krstić.

Volontersku ekipu ORTAKA čine muški : Lazar Petković, Dušan Crnokrak i Miloš Radulović.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

MladiCe PričaliCe
1
Potrebna ti je pomoć?
Zdravo!
Kako možemo da ti pomognemo?
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien