Dao sam života deo da bih sačuvao život ceo! (gost Zoran Kesić)

Radio MladiCe – Šesta emisija
Subota 03. 11. 2012. Vesela družina ponovo na okupu, doduše ne u potpunosti jer Martina, Dušan i Dino nisu mogli da dođu. Milica, Zorana, Milkica, Petar, Nikola, Davor i Miloš, kao glavni voditelj, su bili tu spremni za temu šeste emisije „Dao sam deo sebe da bih sačuvao život ceo“ i gosta Zorana Kesića.
U 16:31 počela je emisija koja se nije odvijala kako smo planirali. Prvo, u goste nam je došao naš dugogodišnji prijatelj Stefan, koga smo upoznali u subotu, prijateljica Tamara, najavljivali smo jednu temu, a spontano je potpuno sklonili u stranu i pričali o mladima i njihovim stavovima vezanim za politiku, nacionalizam, šovinizam, napuštanju svog grada, zemlje, sport. Tom prilikom smo naučili nešto novo – o razlici između šovinizma i nacionalizma, o novim i zanimljivim sportovima, među njima bih izdvojila (sport kojim se bavi Micin tata, ne mogu da se setim kako se zove) u kome treba konju da smiriš puls, da ga navedeš da pređe sve prepreke, u kome brzina nije toliko bitna i koji se sastoji iz dve etape po 20km.
Petnaestak minuta nakon što smo iskritikovali naše VIP goste koji uvek kasne, došao je Zoran Kesić. On se brzo uključio u našu novu temu i potpuno iskreno je podelio sa nama svoje stavove. Rekao je i zašto njegovu emisiju „Fajront republika“ ne možemo više da pratimo na televiziji, o njegovoj saradnji sa Čipsijem i zašto je sad Smoki.
U gostima nam je bio i psiholog Vule, koji, pošto je drugi put bio u našoj emisiji, više i nije gost već domaći.
Da napomenemo da smo pre emisije upoznali nove prijatelje Anu, Miloša, Bojana koji su nam doneli nešto da prezalogajimo i kojima smo veoma zahvalni zbog toga.
U svakom slučaju, mi smo se spremali za jednu temu, pričali o nekim drugim takođe važnim temama, proširili vidike, dobro se zabavili, nadamo se da je to slučaj i sa našim dragim slušaocima. Nekad ispadne mnogo bolje kad nešto ne planiraš, kao što je bila naša šesta emisija.

 

[nggallery id=8]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

MladiCe PričaliCe
1
Potrebna ti je pomoć?
Zdravo!
Kako možemo da ti pomognemo?
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien