Započeta kampanja “JA SAM!”

Obaveštenje i poziv za sve vas koji ste se lečili od maligniteta u detinjstvu ili kao mladi.
Srpske Mladice su se priključile kampanji evropske mreže survajvera Youth Cancer Europe. Mi smo je nazvali „Ja sam…“ (možda ste primetili na našoj fejsbuk stranici i tviteru)

Šta?
Ideja je da svakog dana, na fejsbuk stranicama naših udruženja, neformalnih/formalnih grupa, itd, objavljujemo po jednu fotografiju svake Mladice koja se priključi kampanji, uz propratni tekst o svakom od nas. U tekstu bi trebalo da napišete vaše ime , dijagnozu, odakle ste, koliko godina imate i šta ste, ili šta želite da postanete, šta vas je iskustvo bolesti naučilo….

Zašto?
Cilj ove kampanje je motivisati decu i mlade koji se trenutno leče od maligniteta, ohrabriti ih i dati im nadu da gledaju dalje u budućnost i da veruju u oporavak i nastavak života posle lečenja. A ko će to uraditi, ako ne mi koji smo nekada bili tamo gde se oni sada nalaze?

Kako?
S obzirom da je kampanja već pokrenuta, molim vas da nam se javite na FB Mladice i u komentaru ili inbox  napišete da li biste se priključili u realizaciji.
Ukoliko ste za, molim vas da odaberete svoju fotografiju koju biste želeli da ubacite u kampanju, kao i da napišete tekst po upustvima koja ste videli gore. Ako je to moguće, molim vas da tekst bude na vašem maternjem jeziku, kao i preveden na engleski.

Evo primera kako biste to mogli da uradite:

Milica Kada sve to lepo upakujete, pošaljite nam na mladice@radio-mladice.rs.
U slučaju da ne koristite mejl, možete da pošaljete u inboks naše stranice: https://www.facebook.com/pages/MladiCe/267899779996965?fref=ts
Pozdrav svima i širimo pozitivnost i podstičimo aktivizam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

MladiCe PričaliCe
1
Potrebna ti je pomoć?
Zdravo!
Kako možemo da ti pomognemo?
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien