Završen ciklus radionica “Korak ispred svih”

edUdruženje “Čika Boca” je  tokom maja i juna za nas MladiCe organizovalo radionice kako bismo ovladali veštinama koje će nam koristiti u poslovnom, a i privatnom životu.

Prve dve subote su bile posvećene kompjuterskim radionicama. Shvatili smo koliko ne znamo ono što smo mislili da znamo. Zato smo seli, zagrejali stolice, miševe i tastature i naučili svašta nešto o MS Word-u, Excel-u, Outlook-u, PowerPointu. Sada shvatamo da forme koje moramo da ispoštujemo za seminarske radove ili prezentacije u školama/fakultetima samo sputavaju naše novostečeno znanje i kreativnost. A i kako je krenulo, možda jednog dana kad porastemo budemo bolji IT-jevci od Vlade i Dragane (naših instruktora).

Tokom druge dve subote ovladavali smo asertivnim ponašanjem. Korist od tog znanja je višestruka: pre svega, uveli smo jednu stranu, “fensi” reč u naše vokabulare, znamo kako da se na fin način izvučemo iz neprijatnih situacija, kako da se ophodimo prema šalterskim službenicima, kao i da se zauzmemo za sebe i svoja prava bez griže savesti.

Ono što je najvažnije od svega, radionice nisu bile dosadne. Lupali smo gluposti, šalili se, smejali, ali i naučili mnogo toga. Naučeno već uveliko primenjujemo, da se ne zaboravi.

Hvala Dragani, Vladi I Nataliji što su nas oplemenili novim veštinama i znanjima.

This plugin does not have a valid Facebook access token. Please use your admin panel to login with Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

MladiCe PričaliCe
1
Potrebna ti je pomoć?
Zdravo!
Kako možemo da ti pomognemo?
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien